Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday 8 October 2016

Croșetat și tricotat- Set căciulă și fular

Am lucrat două seturi pentru două surioare.
Culorile, în realitate, sunt mult, mult mai frumoase. Sunt anumite culori cu care am probleme când vine vorba să le pozez, cum ar fi mov și anumite nuanțe de verde. Cu aparatul vechi nu puteam poza culoarea roșie cum trebuie. Trecând peste asta, seturile au ieșit tare drăguț. Sunt moi, sunt pufoase, sunt groase și sunt asortate între ele. Surioara mică are setul verde cu flori și ciucuri mov iar surioara mare are setul mov cu ciucuri și floare verde.


Căciulițele sunt tricotate iar fulărelele sunt croșetate.

 


 
 Pa-papa-ram-pam pom-pom!

Amu, că-s... școlăriță :)) nu mai pot face una-două comenzile, am nevoie de mai mult timp, ceea ce e un pic aiurea, pentru că eram obișnuită "să le promit" repede. Mă gândeam, oare pot tricota/croșeta pe maxi-taxi? Nu cred. În primul rând pentru că e foarte mare înghesuială dimineața și nu știu dacă prind loc. În plus, a venit toamna și dimineața nu e prea multă lumină. Oare la volan pot tricota/croșeta? :)) Să încerc? :))

Mâine e duminică. Mergem la Biserică. 
Vă pup cu drag,
Ela.



6 comments :

  1. :) eu am probat crosetatul pe mașină ,în drum spre Lugoj :( greu, la câte gropi sunt . . . . nu recomand :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, o sa tin cont de sfat! Multumesc mult!
      Ma leaga amintiri frumoase de Lugoj. :)

      Delete
  2. Foarte frumoase seturi,poate ma inspir si eu sa fac o caciulita pentru pitica mea.Spor la invatat!

    ReplyDelete
  3. ce frumoase ti-au iesit!
    Despre lucru in drum, iti zic ce am experimentat eu: tricotat (nu ma mai uit, mainile merg, dar mai greu acum ca mi se mai face rau in masina, de...imbatranesc), crosetat in metrou si autocar (cand prindeam loc pe scaun si stiam ca am mai mult de mers 30min). Am vazut si o tanti tricotand in metrou, cu andrele mari.
    Eu am cusut la ie in autocar, in aeroport, in avion, pe plaja, asteptand copilul de la scoala. De, alta lume citeste sau butoneaza telefoane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe plaja am crosetat si eu. A fost amuzant! Atatea priviri curioase! Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica, multe femei crosetau sau tricotau pe plaja sau in tren, chiar si la strand.
      Mie mi se face rau daca citesc in timpul mersului si cred ca as pati la fel si cu lucrul de mana.

      Delete