Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Sunday, 13 November 2011

Set Crăciuniţă "Sofia"

     Setul "Sofia", botezat după numele micii proprietare, este un fel de "Ioana - the third" de sărbătoare. Decorat cu crăciuniţe croşetate, mărgeluţe şi pănglicuţe roşii e numai bun de îmbrăcat în ajunul Crăciunului - primul Crăciun al micuţei Sofia.

     Setul conţine o boneţică dantelată foarte drăguţă, ca de păpuşă, o pereche de balerini croşetaţi decoraţi cu crăciuniţe, fără toc :D, şi un cardigan elegant de luat peste o rochiţă de catifea sau o salopetuţă chic.Aceştia sunt balerinii, aduşi direct de la Polul Nord, lucraţi probabil de însăşi nevasta lui Moş Crăciun. :P
În fotografia următoare puteţi vedea minunăţia de boneţică, lucrată tot de Mrs Claus, decorată aşa cum am spus cu o Crăciuniţă şi o pănglicuţă roşie. Merge trăznet cu un guler de beteală argintie. ;;)Aici, întreg ansamblul, inclusiv cardiganul:
M-am gândit că dacă totuşi Sofiei îi va fi prea cald cu boneţica pe cap, să n-o las chiar aşa cu capul gol, şi i-am făcut o foarte simplă cordeluţă de legat pe cap, peste păr sau cheliuţă, nu ştiu sigur, în ton cu restul ţinute.


    


Acestea fiind spuse, nu mai pot adăuga decât  "Meeeerry Christmas everyone! " ;)
Vă pup şi vă doresc o săptămână minunată!

 ell@

4 comments :

 1. Bellissimo!!!
  La bambina che può indossare questa favola è fortunata.
  Bye, bye Elli

  ReplyDelete
 2. Thanks a lot, Elli! I'm happy you like it.
  Ella :*

  ReplyDelete
 3. cat costa set bebelus ioana?

  ReplyDelete
 4. Buna ziua, Anonymous! Toate detaliile despre acest set, inclusiv preţul le poţi găsi aici http://www.breslo.ro/Product/Set-Crciuni-Sofia---Diponibil-pe-comand_480211

  ReplyDelete