Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Thursday 25 April 2013

Păturică? Covoraş?

Am început prin a croşeta păsărele şi floricele cu gândul de a face nişte decoraţiuni noi pentru ferestre. După ce le-am terminat n-am mai apucat să le asamblez pentru că mi-au venit firele pe care le aşteptam ca să croşetez o fustă, aşa că m-am apucat de treabă...
În timp ce croşetam fusta - treabă multă, migăloasă si uneori plictisitoare- îmi tot aruncam ochii pe floricele şi mi-am imaginat cât de fain ar arăta aplicate pe ceva de culoare deschisă... Pe o păturică...? Pe o carpetuţă? Poate pe un covoraş...? Chiar nici acum, după ce am terminat, nu m-am hotărât ce este. Poate fi oricare din cele trei: o păturică groasă de pus în cărucior sau în pătuţ, poate un covoraş pentru o alintătură de pisică sau pur şi simplu un mic covoraş care să înveselească o cameră şi să o facă mai primitoare.
Covoraşul este unicat. Este croşetat din lână pură, culoare naturală, nevopsită, de la oiţele noastre româneşti. Aplicaţiile sunt croşetate din bumbăcuţ.
Diametrul este de 58 cm.






 




Am terminat-o chiar azi, de ziua mea. A fost felul meu de a sarbatori de dimineaţă, şi chiar m-am distrat cosând la ea. :))

6 comments :

  1. La multi aaaaaaaaaaani!!!!!!!!!!!!!!! Sa iti dea Domnul tot ce-ti face trebuinta, dar mai ales sanatate, liniste in suflet, un strop de entuziasm ca sa vezi viata frumoasa si multe, multe bucurii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc muuult de tot, Cristina, pentru asa urari frumoase!
      Asemenea iti doresc!

      Delete
  2. Felicitări, creezi lucruri minunate! Îți doresc multă sănătate, la mulți ani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos! Multa sanatate si bucurie iti doresc si eu tie! :)

      Delete
  3. La Multi ani!!sa ai spor in tot ceea ce faci:)!!
    Frumos covorasul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos! Ma bucur ca-ti place. :)

      Delete