Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Tuesday 12 November 2013

Glugă / Guler Tricotată "Niculina"

Această glugă este tricotată dintr-un fir foarte, foarte bun, amestec de lână şi acril, superb colorat, moale şi plăcut la purtat.
Protejează minunat gâtul, ceafa şi urechiuşele.
Este foarte veselă, franjurii de la tiv îi dau un aer romantic, moţul bleu - un aer jucăuş.
Dacă nu v-aţi prins încă, deşi sunt sigură că v-aţi prins deja, am numit-o Niculina după Nicolae, moşul care se apropie şi pe care-l aştept de nu mai pot, deşi, parcă văd că nu-mi aduce nimic. Parcă văd...! :))
Serios acum, nu mai este mult, şi dacă dă Domnul sănătate şi bănuţi, anul ăsta vreau să-l sărbătorim "ca la carte". Adică cu păpucei lustruiţi, cu cadouri ambalate frumos, cu fundiţe, exact aşa cum primesc clienţii mei pachetele de la mine, poate şi cu un "lapte de pasăre" bun-bun, cum numai D ştie să facă :D.

 
 Nu-i aşa că e foarte drăguţă? Şi fata, şi gluga!

 

 


 Vă pup cu drag!


2 comments :

  1. Draga mea, ţi-am scris un mesaj pe Breslo, dar am senzaţia că nu l-ai primit. Mă tot uitasem ce să-mi aleg, şi mă oprisem la modelul de glugă Pom de Crăciun. Doar că doream pe altă culoare, adică ceva pe maron, ca să meargă la un cojoc maron ciocolatiu.

    ReplyDelete
  2. Mihaela, n-am primit mesajul pe Breslo. Chiar am verificat acum.
    Am dar un search prin firele mele dar nu mai am nimic cu nuante de maro, decat maro plus altceva, si firul are alta compozitie.
    Imi pare rau... :(

    ReplyDelete