Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Wednesday 9 April 2014

Păturică Crosetată

Nu știu cum o fi vremea pe la voi, dar la noi s-a înnorat de s-a înnegrit cerul, și s-a pus un vânt de te ia pe sus, nu alta.
Nu știu dacă v-am mai spus vreodată dar îmi place vântul la nebunie. Cu cât mai tare bate, cu atât mai vie mă simt. Niciodată, nici măcar în copilărie, nu mi-a fost frică de vânt sau de tunet, sau de fulgere, pentru că bunicul meu m-a învățat că vântul și tunetul sunt glasul lui Dumnezeu, deci n-am de ce să mă tem, pentru că Dumnezeu mă iubește. Înțelept om, nu?

Să trecem la treabă acum. Tura asta vă arăt o păturică lucrată doar parțial de mine. O mică parte, chiar.
Mama și bunica lui Ella's Place știu să facă o mulțime de lucruri handmade, cum le zicem noi astăzi, dar nu știau să facă "granny squares". Ella's Place le-a învățat, pentru că și ele au învățat-o muuulte pe ea. Pe mama mai exact am învățat-o. Pe bunica am învățat-o să croșeteze o geantă care acum trebuie încheiată, dar nicicum n-am mai ajuns pe-acolo, pe la ele.

Am făcut câteva zile șezătoare, toate trei. Trei generații. Dacă lui Alex nu-i trebuia atâta școală, ce fain era! O măritam și pe ea, îi puneam croșeta în mână, că știe să croșeteze, și eram patru generații. Mânca și ea cu noi prăjiturele, bea ceai, cafea, depăna amintiri... Glumeeeeeesc, oameni buni!!! Las' copilul să se școlească și să-și construiască un viitor frumos, că are cine croșeta pentru ea! :))

Deci, a făcut mama lu' Ella's Place niște pătrățele frumoase-frumoase. Ella le-a prins laolaltă, a croșetat marginea, e vóila: minunăție de păturică!



Compozitia firului este 50% lână și 50% acril.
Este grosuță și călduroasă. Vă spun sigur că e călduroasă, pentru că am ținut-o în poală până i-am croșetat marginea, și mi-a fost cald.
Are 82cm x 82cm



Dacă doriți să o achiziționați, o puteți face AICI .

Vă pupăm cu drag!
Ella&Co

2 comments :