Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Friday 12 June 2020

Lenor Detergent "All in1 PODS"

  Este prima campanie BUZZStore la care particip și, trebuie să recunosc, sunt entuziasmată!
Despre BUZZStore am auzit de la Anca, al cărei blog îl urmăresc cu plăcere, și-mi amintesc că ori de câte ori participa la o campanie, mă gândeam cât e de fain să poți testa produse gratuit! Așa că, mi-am făcut cont pe BUZZStore și.. uite-mă aici, testând noul Lenor Detergent!

Pachetul l-am primit rapid, prin curier.  L-am deschis cu bucuria unui copil (ce sunt!) și am fost foarte plăcut surprinsă de cât de consisten este!


La început am crezut că sunt doar niște mostre dar nuuuu, mostrele sunt pentru prieteni și familie!


Observați cum polonicul din background se uită și el curios? :)))




Am primt pentru a testa două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid, în partea din stânga, și Spring Awakening, în partea din dreapta.
Avantajul pernițelor este deja cunoscut, dar țin totuși să subliniez cât sunt de comod de folosit. Nu mai este nevoie de dozare, de o măsură pentru a măsura cantitatea de detergent, măsură care, între noi fie vorba, dispare mereu și îmi ia tot atâta timp să o găsesc cât îi ia mașinii să spele o tură de haine la un program rapid. :)) Pernițele le arunci pur și simplu în cuva mașinii de spălat, pui hainele și gata!

Nu știu cu ce beneficiu, al acestor perechi perfecte, să încep.
Să începem cu începutul!
Mai întâi, mi se pare grozav să ai un balsam asortat cu detergentul, de unde și conceptul de #perecheaperfectă. Gândiți-vă că atât detergentul cât și balsamul au parfum, parfum care se imprimă în rufe, și mai gândiți-vă cum, cumpărate individual, deși plăcute la miros, combinate s-ar putea să se bată cap în cap! Lenor, creând perechi detergent-balsam, rezolvă această problemă!

Alt beneficiu pe care l-am descoperit este acela că parfumul este atât de delicat, de bine dozat, intens fără să fie agresiv. Am o problemă cu parfumurile, unele dintre ele declanșându-mi alergii. Din acest punct de vedere a fost grozav că am putut să le testez gratuit. Lenor a trecut testul suprem când a început ploaia și a trebuit să mut repede uscătorul cu rufe de pe balcon în casă. Ambele variante de parfum au parfumat interiorul fără să facă aerul irespirabil și fără să mă determine să iau pastile antialergice. Sincer, ăsta e un uriaș plus pentru mine și pentru Lenor.

Încă un plus. După cum bine știți tricotez și croșetez destul de mult. Unele obiecte, în special cele de culoare deschisă, necesită spălare la sfârșit. Altele necesită spălare pentru „a se așeza” modelul. Normal că după ce lucrezi o grămadă de timp la un obiect, îți dorești ca acesta să arate și mai bine după spălare. Am testat Lenor și pe una dintre păturicile croșetate iar rezultatul a fost încântător: curățenie, pufoșenie și parfum discret.

Dacă ar fi să aleg una dintre perechi, mi-ar fi greu. Prima data mi-am zis că Spring Awakening îmi place mai mult pentru că, în general, îmi place parfumul revigorant al florilor de primăvară, dar azi noapte am dormit în lenjeria proaspăt spălată cu Gold Orchid, un parfum mai dulce, de vanilie, și-am dormit atât de bine!! Așa că nu pot să aleg, ambele îmi plac la fel de mult.

Gold Orchid 
Spring Awakening
Dacă le-ați folosit și voi, aștept să împărțim impresii!
Pupici!



2 comments :

  1. Totul e ok? Sunteti bine, sanatosi?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, multumesc mult de intrebare!
      Ma enerveaza interfata asta noua de la blogger, nu am vazut comentariul decat acum.
      Suntem bine, sanatosi, un pic cam prea ocupati. Mi-e dor de blog, m-am gandit deseori sa mai scriu una, alta, dar am tot amanat.
      Multumesc din suflet de intrebare!

      Delete