Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Monday 29 August 2011

Mi-am luat croşete noi!

   Până nu de mult am avut o singură croşetă cu care îmi facea cu adevărat plăcere să lucrez. Am găsit-o la un magazin second-hand cu mai mulţi ani în urmă. În concediu m-am cadorisit cu vreo trei sau patru croşete noi, foarte bune, dintr-un material bun -inox cred- dar care sunt prea scurte iar după vreo 15 minute de croşetat te dor palmele din cauza lor. Am improvizat - că doar aşa suntem noi românii, buni la improvizaţii- le-am lungit cumva, i-am stricat la Alex vreo câteva pixuri şi au devenit funcţionale doar că nu le-aş fi scos în public pentru că arătau cam aşa:


croşeta de aur :))

aceea neagră e bandă de izolat :D

Nefiind prea mândră de croşetele mele am "gugălit" până am găsit nişte croşete decente. Tot nu ştiu până la urmă care sunt mai bune, de bambus sau de aluminiu sau... Mamăăă, am văzut unele cu  peste 30 de lei bucata, superbe, mâner ergonomic şi toate alea. Well, poare într-o bună zi o să-mi dăruiesc şi o croşetă dinaia. Dar până una-alta sunt foarte mulţumită de noua mea achiziţie:


faine, nu?

Mi-am comandat şi nişte năsturei atât de drăguţi încât nu m-am putut abţine să nu-i pozez şi să vi-i arăt.


pe acestia i-am folosit la niste botoşei pe care o să vi-i arăt curând

hello ella! :Dalex

Am de gând să confecţionez haine pentru pitici, şi croşetate şi tricotate. Deocamdată am nasturii... şi croşetele. Restul e muncă.
Multă veselie vă doresc!

ell@


13 comments :

 1. Foarte frumos!Abia astept sa vad ce-ti va iesi,dar sunt sigura ca ai mana buna!Ce mi-ar place sa am si eu timp sa fac... Dar cresc copiii mei... Te pup! Spor la munca!

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult! Să-ţi crească copiii mari, sănătoşi şi cuminţi! Te pup!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Ella, nastureii sunt cu adevarat superbi! Cat despre ce va iesi din mainile tale sunt sigura ca vor fi numai minunatii.

  ReplyDelete
 5. Îţi multumesc mult, Cristina. Sper să ai dreptate.

  ReplyDelete
 6. puteam sa jur ca te-am mai intrebat! am cautat mult si bine postarea, sa vad ce mi-ai raspuns si cand colo, ce sa vezi? intrebarea mea nici n-a fost pusa.
  te intreb acum: de unde ti-ai luat crosetele?

  ReplyDelete
 7. Da, probabil ai sters comentariul din greseala.Mie asa imi arată că a fost şters. Crosetele le-am cumparat de pe Breslo.

  ReplyDelete
 8. sarumana de pont. mi-am comandat si eu acum :))

  ReplyDelete
 9. Cu plăcere! Acum am văzut altele mai frumoase, cu mâner... Too late ;))
  Musai să mi le arăţi când le primeşti. Ok? :)

  ReplyDelete
 10. care, astea? http://www.breslo.ro/Product/Crosete-metalice_345141

  ReplyDelete
 11. eh, poate alta data ...
  tu cu astea de aluminiu te-ai inteles bine? au fost bune?

  ReplyDelete
 12. Foarte bune. Îmi plac mult şi îmi place că am de unde alege ce mărime să folosesc. Nu-mi place când lucrez cu cele subţiri, chiar cele mai mici mărimi(nr.2 şi 2,5) pentru că e puţin incomod, ar fi mai bine dacă ar avea mâner. În rest sunt super.

  ReplyDelete