Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Monday 7 April 2014

Impresii despre concurs


Stând eu și clikăind Feisbucul în lung și-n lat, mă minunam de câte mii de like-uri au alte pagini, pe când biata pagina noastră cu greu se târăște spre 400, dar mai are...
Adevărul e că petrec pe FaceBook mai mult timp decât s-ar cuveni, așa, ca o evadare din lumea asta, mai o poantă, mai un citat fain, mai o poza, mai s-a logodit una, mai s-au despartit altii... Chestii profunde, importante, cum ar veni...
Deci - că iarăși am deviat de la subiect - petrec ceva timp prin zona aia, dar nu prea e stilul meu să fac chestii de genul "Buna dimineata! Ce părere aveți de modelul ăsta? Frumos, nuuuu?" sau "Se apropie weekendul, ce ziceí de un top dantelat, răcoros... bla bla bla".
Cu alte cuvinte, nu interacționez cu fanii paginii așa cum ar trebui, astfel încât să mai câștig și fani noi,  și-am zis să-mi repar greșeala cumva. M-am uitat eu în stânga, m-am uitat în dreapta, și-am zis "Asta e! Facem un concurs! Toată lumea face". Am avut emoții cât casa la gândul că n-o să participe nimeni. Adică la urma urmelor, dacă nimănui n-o să-i trebuiască obiectul pus la bătaie? Am studiat alte concursuri, m-am informat, am formulat și reformulat textul de cinșpe mii de ori, mai-mai că am lăsat-o baltă, dar am făcut-o până la urmă. Fără succes, aș adăuga. :))
În primul rând am pus la bătaie o pereche de mănuși fără degete. Sunt dantelate, e-adevărat, dar sunt mănuși. Bine că n-am pus o căciulă de blană de miel, că tot vine Paștele...
Apoi, din prima mi s-a părut ciudat să le cer participanților să spună de ce le plac produsele noastre, da' no, m-am luat și eu după alții, că greierașul meu e în vacanță...
Parcă ceream laude: "Hai, pls, spune-mi, de ce îți place de mine? blink. blink." 
Nu puteam să le cer să comenteze cu un sau cu o ?
Totuși, am primit niște comentarii foarte drăguțe, care mi-au încălzit inima.
Deci până la urmă am avut 3 participanți care au îndeplinit toate cele trei condiții, și aceia din milă cred, dar oricum, le mulțumesc foarte, foarte, foarte tare că nu m-au lăsat  singură la greu.
Mulțumesc Petruța! Mulțumesc Adriana! Mulțumesc Ici-pici nagy örömök!
Participa ea și fii-mea, scumpa de ea, dar n-am lăsat-o. :)) 

În concluzie:
Am învățat ceva din asta?
Da!
O să repet figura?
Categoric NU!
Sunt tristă din cauza asta?
Absolut deloc!
Vreți să vedeți un copil frumos?
Eeeee, sigur. Imediat. Uite, colea, un rând mai jos ☟ 

Te iubesc, buburuzo!
 Vă pup cu drag pe toți și vă doresc numai bine!
ella

4 comments :

  1. Ei draga mea, să știi că foarte multă lume te admiră pt ceea ce faci, dar din orgoliu sau din lene le este greu să scrie un cuvânt la produs! Sinceră admir fiecare noutate, și de multe ori îmi spun, oare de ce nu pot să fac și eu ceva atât de frumos???
    Mă bucur pt câștigătoare! Felicitări ei și ție pt ceea ce faci! Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult de tot! Și tu faci lucruri absolut minunate!
      Te pup cu drag!

      Delete
  2. ceva ma face sa cred ca aici, pe blog, ai fi avut mai mult succes. eu as fi participat sigur. asa, cum n-am feisbuc (sau am, din oficiu, dar nu stiu sa umblu cu el si nu-l utilizez neam), m-am abtinut.
    oricum, mie concursurile nu stiu de ce, dar nu prea imi dau o stare buna, cum nici tie nu cred ca ti-au dat. sunt fete care fac lunar cate unul, probabil trebuie sa fii facut pentru asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate, trebuie să fii făcut pentru asta. Eu, una, m-am simțit ca ceapa! :))
      Oricum, m-am lecuit! :D

      Delete