Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday 18 August 2018

Păturică tricotată „Floarea soarelui”

      Ziua cea mare se apropie vijelios. Ziua plecării în vacanță. Se aud aplauze furtunoase... În capu' meu doar. Înainte de plecare, vreau însă să vă mai arăt și păturica galbenă: păturică pentru serile de vară!
Este tricotată și croșetată dintr-un fir subțirel (85%bumbac), frumos colorat în nuanțe de verde-crud și galben.



Păturica este subțirică, vaporoasă și foarte ușoară, are circa 200g, și are un model dantelat, cu găurele, care, împreună cu dantela croșetată, îi dă un aer vintage, foarte drăguț.



Protejează cu succes de vânticel!
Marginea croșetată este realizată tot din bumbac, iar fundițele de la colțuri sunt din satin.



Dimensiune: 82X85cm


Am o păturică albă în lucru, tot din bumbac. Am ajuns la partea cu marginea croșetată pe care cred că o să o fac roz cu verde crud, ca să semene cu niște floricele cu frunze. Din păcate n-am cum s-o termin și s-o pozez până plec, așa că rămâne pe când mă întorc. N-o s-o iau nici cu mine, ca să mai lucrez când am chef, pentru că e albă și se murdărește (se hâzește, cum ar zice bunica mea 😊 ).
Nu-mi iau „la revedere” de la voi pentru că poate o să scriu și în vacanță. Poate. Dar, oricum, subiectele vor fi probabil altele.
 I 😘 you!

P.S. Poate fi achiziționată de aici dar doar după ce mă întorc. Poate fi rezervată, de asemenea. Totuși, să nu o căutați pe Booking.

3 comments :