Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Sunday 25 September 2011

Set Croşetat "Grey waves"

     Că tot se apropie frigul - eu una cel puţin aşa sper- m-am apucat să croşetez câte ceva pentru vremea rece. Ceva să ţină de cald la gât şi ceva să ţină cald la cap (ca să nu ne îngheţe neuronii-mulţi sau puţini, după cum am fost dotaţi fiecare :D).
Am ales să fac setul ăsta în gri şi roz pentru că griul mă duce cu gândul la iarnă, la gheaţă, la frig iar rozul îl îndulceşte şi încălzeşte puţin.



Acest fulărel-eşarfă-neck.warmer este impodobit (nu-mi prea place cum sună "accesorizat") cu o floare mare, dublă, care la rândul ei este împodobită cu o perlă mare. Perla este falsă, binen-ţeles, că dacă aveam aşa o perlă mare naturală o vindeam pe ea şi păstram fularul :))




Dacă doriţi să achiziţionaţi această frumuseţe ;;) o puteţi face AICI.

Am croşetat şi o ciupilică asortată:
pe care puteţi să o cumpăraţi de AICI.




 Este grosuţă şi moale. Nu-ţi vine să o mai dai jos din cap! Really! Este la fel, împodobită cu o floare mare, împodobită la rândul ei cu o perlă, tot nenaturală şi de astă dată, şi cu nişte frunze lila.

Ţin neapărat să specific că tot acest set este lucrat 100% manual, cu cârligul ăla în vârf de băţ numit croşetă, şi mi-a plăcut la nebunie să-l fac.
De mâine aş vrea să mai lucrez câte ceva la maşina de tricotat deşi nu e la fel de relaxant ca croşetatul. Cu maşina de tricotat nu te poţi sui în vârful patului, să te uiti la tv şi să tricotezi! haha! Din fericire!

Vă pup şi chiar vă doresc să vă meargă cât mai bine, să aveţi cât mai puţine griji.
Acu că de frica satelitului căzut din cer am scăpat, să mai scăpăm şi de a doua criză, ş-apoi să vedeţi ce fericiţi om fi! :D
Numai bine!
ell@

3 comments :

  1. I love the scarf and hat! Very nice colors!

    ReplyDelete
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ReplyDelete
  3. Thank you very much! I'm glad you like my work, It means a lot to me. Your blog is beautiful and your creations are gorgeous.

    ReplyDelete