Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday 18 March 2017

Ce s-a-ntâmplat cu lubenița mea.

S-a întâmplat că, așa cum v-am spus într-una din postările anterioare, s-a transformat din brățară în colier. Motivul este simpluț: am făcut-o groasă pentru că, probabil, mi-a fost dor de lubeniță și am zis să croșetez o felie mai groasă. Fiind așa groasă, atunci când am îndoit-o forma o cută inestetică. Așa mi-a venit ideea să o fac colier. Colierul „Felie de lubeniță”.

 

Acu' perfecționista din mine nu e mulțumită nici de colierul acesta, deși el e super-cute, promit, dar nu-mi place cum s-au așezat mărgeluțele, așa că... guess what? Toate cele 1200 de mărgeluțe vor fi deșirate.
O să pun cu 2-3 mărgeluțe mai puțin pe rând, pentru că sunt convinsă că va arăta mult mai bine așa, va fi mai elastic, se va așeza mai bine. Îmi place mult prea mult modelul ăsta ca să nu-l fac să arate cât mai frumos.

 


 Așa că Bye-bye colier! Spre sfârșitul săptămânii care vine sper să fie refăcut.
Tăte cele bune!
Ella 🙋

2 comments :

  1. Minunat colierul!Vad ca stapanesti tare bine tehnica asta...e greu de facut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place!
      Eu zic ca nu e greu de facut, e migalos si ia mult timp, mai ales pana insiri margelele, pentru ca acolo trebuie mare atentie ca sa nu se strecoare vreo greseala. M-am chinuit putin pana am prins miscarea, apoi totul a devenit mai simplu.

      Delete