Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Sunday 11 December 2011

Bascuta Crosetata "Ice"

Azi nu a fost una din zilele mele preferate. Cu toate astea a fost o zi "de tinut minte". Si inca nu s-a terminat!
Uneori nu se intampla intr-o saptamana intreaga cate se intampla intr-o singura zi. Poate candva o sa va povestesc...

Sa revenim la ale noastre, ale blogului, ale handmade-ului.
Va vorbeam data trecuta despre cum am muncit eu pe brânci la o mica-mica colectie de caciulite/bascute/beanies/blabla intitulata "Ice" (dnt ask me why!).
Prima din seria "Ice" este o bascuta. Este crosetata din fir de lana virgina, ca intreaga colectie de altfel, in nuante de albastru si verde, un degrade placut si elegant. Este împopoţonată (ce-mi place cuvantul asta, atat de mult incat il scriu cu diacritice chiar :D) cu o floare crosetata bleu-turqoise-something si are si o pietricica bleu. Este foarte potrivita pentru iarna, are culorile iernii, parca ar fi bascuta Crăiesii Zăpezii. Nu stiu daca Craiasa avea o basca, dar daca ar vrea sa-si cumpere una, pe asta ar lua-o. Acum nu ma intelegeti gresit, daca nu va simtiti craiese nu-i bai, puteti cumpara bascuta anyway, este conceputa pentru a se potrivi oricarui titlu (craiasa, zână, madamă, domnişorică, etc) si oricarei clase sociale. :P

Acum ca am batut campii suficient de mult, sa va arat si pozele!











Acestea fiind zise, nu pot decat sa va doresc o noapte linistita, fara evenimente neasteptate si sa va indemn sa fiti fericiti chiar si fara motive speciale. ;)
Oh, one more thing: take a look here!

No comments :

Post a Comment