Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Monday 25 June 2012

Culori si flori

Sâmbătă după-amiază croşetam cu îndârjire pentru că eram la un pas de a termina o fustă la care am lucrat aproape toată săptămâna. Mai exact, eram la jumătatea ultimului rând când vine D şi-mi spune: "Ce-ar fi dacă am lăsa totul baltă (şi el muncea nu ştiu ce) şi am pleca la "Câmp" să ne plimbăm? În mod normal cred că l-aş fi certat că are tupeu să-mi facă o aşa propunere tocmai când sunt atât de aproape de finish (hihi!) dar de când cu nedorita mea excursie la Cluj, mi-am schimbat radical prioritaţile, aşa că am acceptat. Mamă, ce bine m-am simţit! Am reuşit să las din mână un lucru înainte de a fi complet gata şi am observat - fără prea mare mirare - că lumea n-a stat în loc! wow!
Am mers la Câmp. Câmpul nu e un câmp deloc. De fapt e deal, sau mai degrabă munte. E frumos! E atât de frumos! Dealuri, şi munţi, şi flori, şi iarbă, păsărele care ciripesc, râul care curge... Apropo, după părerea mea cel mai frumos sunet din toată lumea asta este sunetul făcut de o apă care curge sau vuietul valurilor. Nu că-i fain?
Am mers deci, am cules flori, ne-am plimbat, mi-am încărcat bateriile, am mâncat caise şi apoi ne-am întors. Acasă, surpriză!! Fusta nu plecase niciunde, mă aştepta cuminte să o termin, ceea ce am şi făcut.
Uneori, cand mi se propune să las baltă ceva la care lucrez cu plăcere şi să plec, îmi aduc aminte de o întâmplare petrecută cu mulţi, mulţi ani în urmă. Eram în tren, mergeam nu stiu unde, şi eram în compartiment cu o tânără căsătorită (tânărul căsătorit nu ştiu unde era) şi cu o bătrânică. Eu eram foarte tânără. Şi bătrânica a început să-i dea sfaturi tinerei, multe sfaturi, dar singurul pe care l-am reţinut a fost ăsta: "dacă vreodată te invită în oraş, sau oriunde altundeva, niciodată să nu-l refuzi spunându-i că ai treabă, că faci curăţenie sau mai ştiu eu ce, laşi lighianul în mijlocul casei dacă e cazul, şi te duci, că dacă-l refuzi azi, îl refuzi mâine, după aia nu te mai invită şi pleacă singur."
Înţeleaptă bătrânica, nu? Eu am băgat bine la cap povaţa asta.

Acum, postarea asta trebuia să fie în principal despre ce culori de bumbac mai am pentru topurile croşetate.
Vă arăt mai întâi florile mele şi după aceea culorile. :D







Şi finally, culorile disponibile de bumbac:


bleu
verde
roz
mov - INDISPONIBIL
verde
un fel de roz :P
Puteti verifica culorile si aici:
 http://www.flickr.com/photos/44881729@N00/sets/72157630248321818/


Vă îmbrăţişez cu drag, fie că ne cunoaştem sau nu, şi nu uitaţi:
Love each other!
Ella-ella-e-eee

4 comments :

  1. florile m-au dat pe spate pur si simplu! eu ador florile salbatice. in drum spre casa, de la serviciu, imi place sa culeg flori salbatice de pe terenurile virane de pe marginea drumului, chiar daca in curte am trandafiri sau gura leului pe care le-as putea taia si pune in vaza. mi se par mult mai "de vaza" florile salbatice.
    bumbacul are culori splendide si el.

    ReplyDelete
  2. Multumesc! Si mie imi plac tare mult. In ultimii ani n-am mai cules pentru ca am devenit alergica la polen, dar acum am zis ca merita riscul. N-am avut nimic de la ele! Cand se ofilesc, plec dupa altele :D

    ReplyDelete
  3. Thank you very much, Esmeralda!

    ReplyDelete