Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Tuesday 12 June 2012

Top Crosetat& Tricotat "Lemonade"

As putea sa-l inscriu la sectiunea "variatiuni pe aceeasi tema", fiind reproducerea acestui TOP dar pe altă culoare.

Fac acum o scurta paranteză care n-are absolut nici o legătură cu postarea. Deci, eram eu aşa de mândră de mine că scriu cu diacritice tot timpul şi dintr-o dată, nu ştiu cum, am uitat de ele şi am început să le folosesc doar atunci când un cuvânt suna prea ciudat fără diacritice sau nu eram sigură că se înţelege ce scriu (ex: mata poate fi mâţă, măta sau mată :D). Acum, în timp ce scriam postarea asta, chiar în prima propoziţie m-a izbit realitatea faptului că nu folosesc diacritice si am luat măsuri. Acum, sincer, habar n-am de ce a trebuit să împărtăşesc cu voi aceste gânduri dar am făcut-o şi mă simt bine. Adică zâmbesc. Asta înseamnă că mă simt bine, nu? Închid paranteza, cu scuzele de rigoare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. :D

Deeeci, topul este croşetat din bumbac mercerizat galben, este foarte comod, uşor de întreţinut. Aş insista asupra faptului că nu trebuie stors prin răsucire ca nu cumva cusăturile laterale să o ia razna şi să capete o formă bizară.
Poate fi achiziţionat de aici.











Vor urma si alte culori cât de curând.
Astăzi, însă, am lucrat la o pereche de Mary-Jane care au ieşit ca nişte bijuterii şi pe care din fericire am avut timp să-i pozez înainte de a-i trimite.
Îi postez data viitoare.

Vă pup, vă imbrăţişez şi vă doresc numai bine!

ella


2 comments :

  1. superb, superb! felicitari!
    ce fel de bbc folosesti? nu cred ca e Flavia, ca pare mai subtire.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu 6 ani întârziere... 😂
      Mulțumesc, Cristina! Mă bucur că ți-a plăcut! Nu era Flavia, era un fir la bobină mare-mare, foarte fain. Bumbac no name. Te pup!

      Delete