Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday 10 October 2020

Long Time, No See!

     M-am prins ce fac oamenii cu blog atunci când dispar pentru o vreme. Sau cel puțin așa mi se întâmplă mie! În perioadele când se petrec foarte multe în viața reală (îi spun așa deși nu-mi place, pentru că la fel de real e și ce se întâmplă aici) nu mai simt nevoia sau nu mai am starea necesară să scriu pe blog, deși aș avea atât de multe subiecte! În perioadele în care eram mai mult pe acasă, eram mai liniștită, aveam timp să meditez la tot felul de lucruri și mi-era drag să scriu. Simțeam nevoia să scriu.

    Cât de schimbate sunt toate, cât de schimbată e viața mea și, cred că și eu, față de momentul în care mi-am făcut acest blog, nici nu-mi vine să cred! Nu e mai bine sau mai rău, e total altceva. Visele mele au rămas, în mare, aceleași și nu prea au legătură cu ce se întâmplă acum, dar sper să mă ducă într-acolo. Twisted! :)) 
Uneori mi-e dor de mine! Vi s-a întâmplat asta? Să vă fie dor de voi?

    În curând o să am și un blog nou dar o să rămână și acesta aici. Acela va fi o casă nouă, asta e un fel de „casă bătrânească”. :))

    Nu îmi voi muta postările de aici dincolo, pentru că nu vreau să amestec lucrurile, din nou. Acolo va fi despre handmade și articole de mercerie, un magazin online. Sunt la început și învăț o grămadă de lucruri din mers. Sunt zile în care sunt plină de optimism și zile în care-mi zic că o să fie eșec total, zile bune și zile mai puțin bune.

    Până va fi gata magazinașul, sunt foarte activă pe pagina mea de Facebook. Las și aici un link către niște fire, poate interesează pe cineva. :)

 


 

 

 
 

 

Multe alte culori  puteti gasi pe pagina mea de Facebook, Ella's Place, alături de descrierea firelor și prețuri. În magazin vor fi mai bine organizate. 

Wish me luck! 😇

Pupici!

 


2 comments :

  1. Mult noroc, Ella! Sa-ti mearga treburile!

    ReplyDelete
  2. ma bucur ca ai scris din nou - prea era liniste aici.
    Si spor la magazinas, o idee nemaipomenita!

    ReplyDelete