Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Wednesday 5 October 2011

Guler Croşetat " Fructe de pădure "

     Guler, colier, cine ştie? Fiecare îl poate folosi după bunul plac. Merge foarte bine combinat cu o mulţime de obiecte vestimentare - bluziţe la baza gâtului sau decoltate, helănci, etc- dând un aspect special oricărei ţinute, înfrumuseţând-o şi înveselind-o.
Este realizat din fir acrylic tip mohair iar în mijlocul fiecărei floricele am cusut o mărgeluţă roşie pentru a da un strop de căldură întregului ansamblu.



     Acest guler făcut din nebunelè :D, coacăze şi alte fructe de pădure este foarte pufos şi moale şi dă o plăcută senzaţie de călduţ când este purtat.





 **aici**  sau  **aici** mă puteţi contacta pentru mai multe detalii, pentru a sta la taclale sau pentru a plasa o comandă



Puţin despre fructele de pădure...
Crescute departe de marile aglomeratii urbane, unele chiar la mari inaltimi, fructele de padure par sa fi adunat in compozitia lor toate elementele necesare unui organism puternic si sanatos. De regula, fructele de padure sunt mici, ca niste margele, si au un colorit viu, intens, stralucitor, arome deosebite si gust aspru ca si clima in care s-au dezvoltat. 
(sursa: ziare.com)

Să fiţi sănătoşi şi frumoşi  ca nişte fructe de pădure! :D
ell@

4 comments :

  1. Esti extraordinara!Am invatat multe de la tine,iti multumesc!Te urmaresc cu placere.

    ReplyDelete
  2. Îţi multumesc mult! Cuvintele tale calde mi-au luminat ziua şi mi-au încălzit sufletul.

    ReplyDelete
  3. Minunat! Ai un zâmbet foarte frumos! Găsesc undeva patternul pentru flori?

    ReplyDelete
  4. Multumesc! Zâmbetul frumos aparține fiicei mele. :)
    Florile nu au fost lucrate după un pattern, nici eu nu știu dacă aș putea să le refac identic, dar sunt sigură că din puzderia de modele de flori aflate pe net, o să găsești ceva asemănător.

    ReplyDelete