Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday 8 February 2014

Fustă Tricotată "Stripes"

Astăzi am pentru voi o fustiţă tricotată scurtuţă, colorată, tare simpatică.
Firul are în compoziţie 75% lână. Este un fir foarte bun.
La tiv are o margine dantelată croşetată, dantelă ce-i sporeşte "simpăticia". :D
Ca mărime, se potriveşte unei persoane mai slăbuţe, mărimea S, mai exact are 82 cm circumferinţa şoldurilor (neîntinsă!) şi o lungime de 39cm.


O puteţi comanda aici sau trimiţându-mi un email.


Vedeţi? Merge şi cu o bluză mov, sau lila, sau roz, sau bordo, sau verde, sau... ce culori o mai fi având într-însa.
Că tot aveam floarea gata făcută şi că tot se asortează, am prins-o cu un ac, doar pentru poză, şi mi-a plăcut cum arată. Floarea o veţi primi cadou, oricum, şi dacă nu vă place pe fustă, o puteţi prinde în păr, sau pe o geantă, sau pe o haină, sau la o pălărie, sau unde doriţi. Sau o pot coase pe fustă. O infinitate de posibilităţi... :)
Floarea e din lână.


Aici aveţi danteluţa de aproape. Tot aici puteţi vedea şi culorile şi textura mai bine.
De data aceasta, aparatul meu a făcut o treabă minunată şi a redat culorile exact aşa cum sunt. Să nu uitaţi, totuşi, că poate fi o lecuţă de diferenţă de la un monitor la altul.


În momente ca acesta, îmi pare rău că nu-s un picuţ mai slabă ca să încap în fusta asta. Cu balerinii mei negri de lac şi cu bluza mea mov - aia ce-o ţin de bună :)) - ce drăguţ aş arăta...
Sunt fericită! Alex e acasă. Ridic ochii din monitor şi o văd. Nu-i merge netu'. Aşteaptă să termin eu aici sa i-l dau pe al meu.
D sforăie pe dincolo. Râdem de sforăitul lui.
C, deşi bolnăvioară, e cu noi, ne priveşte cu ochişorii ei frumoşi şi blânzi, şi dă din codiţă ori de câte ori îi vorbim.
În clipa asta nu-mi lipseşte nimic şi nu-mi doresc nimic. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!
Totuşi, asta nu înseamnă că mă supăr dacă primesc o comandă. Sau două. Sau dacă cineva cumpără tot. :))

Vă pup cu drag,
ella :)

2 comments :

  1. Draga Ella , foarte frumoasa fusta, dealtfel toate lucrurile facute de tine sunt minunate.As purta o astfel de fusta insa mai lunga, sub genunchi....pentru ca am deja o varsta.Multumesc pentru lucrurile frumoase pe care le postezi aici, ma uit mereu sa vad ce ai mai ucrut...sunt deocamdata la faza de vizualizare...:))

    Indraznesc sa-ti trimit cate cuvinte fumoase rostite de maica Gavrilia(gasesti mai multe detalii pe net, despre aceasta maica Gavrilia)..Indraznesc sa-ti trimit aceste cuvinte frumoase, pentru ca am vazut ca si tu esti un om credincios.Doamne ajuta!

    ”Când devenim cu adevărat conștienți de darurile Domnului, nu mai avem timp să cerem nimic. Tot ce vom face va fi să mulțumim. Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne! Vedem o persoană… Mulțumesc, Doamne! Vedem o floare… Mulțumesc, Doamne! Vedem un pahar cu lapte… Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne pentru toate! Și va intra atâta bucurie în viața noastră încât mulți, nici chiar cei apropiați nouă, nu vor putea înțelege ce e cu noi. Când locuiam în Anglia, uneori oamenii mă întrebau: Ce s-a întâmplat, de ce ești atât de fericită? Pentru că sunt vie și te văd! Să ai o zi minunată! ” – Maica Gavrilia, - Asceza iubirii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dragă Angy,
      Mulţumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase! Eşti oricând binevenită aici, în faza de vizualizare sau în orice fază vrei tu. E important pentru mine să ştiu că place cuiva ce fac eu aici, şi că revine.
      Foarte frumoase şi adevărate cuvintele Maicii Gavrilia.
      Culmea, chiar acum citesc o carte exact despre mulţumire, despre cum să trăieşti conştient fiind de toate binecuvântările care te înconjoară zi de zi, pas de pas. Deci a picat la fix citatul trimis de tine, ca şi cum ar vrea să întărească tot ce-mi zbârnăie prin cap zilele astea.
      Te îmbrăţişez cu drag!

      Delete