Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Tuesday 27 June 2017

Cum ne petrecem vara?

      Chiar așa, cum ne petrecem vara?
Sesiunea s-a sfârșit, în sfârșit! Ieri.
S-a sfârșit și primul an de facultate. Ce repede a trecut! Dacă știam că trece așa repede, o făceam mai demult. O, stai așa, n-am avut timp sau posibilități mai demult! :))
În ultima lună, în care n-am făcut altceva decât să învăț, am tânjit după niște timp liber pe care să-l pierd cum vreau eu, în care să fac ce vreau eu, iar acum că-l am, nu știu igzact ce să fac ori ce e mai bine să fac cu el. Sunt puțin pierdută. Poate încă nu realizez că-s liberă. Mi se mai întâmplă, uneori, să realizez niște chestii cu întârziere, uneori chiar cu ani-întârziere.
Oricum, dacă voi găsi ceva demn de făcut, ceva care să justifice faptul că fac umbră pământului, voi o să fiți primii care o să aflați. Clar!
Până una-alta am o veste bună. Pentru mine. Campanulla mea, pe care o credeam pe ducă, își revine! A ieșit din iarnă așa uscată și ciufulită, așa "îmbătrînită". I-am tot spus că o iubesc, i-am tot curățat frunzulițele uscate, am tot udat-o și-acum uite că-și revine!

 

N-are decât o floricică mică și niște bobocei rușinoși, dar a pornit pe drumul cel bun.

 

Firul acela lung ce se vede în prim-plan e usturoi. Mama mi-a zis că le ajută dacă bagi câte un cățel de usturoi în ghivece, și chiar cred că ajută.

Bufnița aia am cumpărat-o într-o zi tristă.


Deci, cam asta ar fi.
Acum că am timp mai mult, sper să trec mai des pe aici. Asta dacă nu se întâmplă ceva minunat, ceva grozav și neașteptat, care să mă duc hăăăăăt-departe, în altă țară sau poate chiar pe alt continent (eu sunt deschisă) să văd lucruri, să fac chestii, să fie frumos. Cine știe?
Vă pup!




8 comments :

  1. Imi place starea ta de spirit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-)💕
      Unde mergi in concediu?

      Delete
    2. La Iasi. De 2 ani merg numai acolo, ba pentru ca s-a nascut Theodora, ba pentru ca s-a imbolnavit mama, ca sa o mai ajut pe sora mea cat pot si eu.

      Delete
    3. Poate că din punct de vedere fizic n-o să fie prea multă odihnă, dar o să fii mulțumită că ți-ai petrecut concediul cu folos. :)

      Delete
  2. Dar sa nu mai dai nici un semn? No,hai ca te iert.;)
    Daca iti doresti cu adevarat sa evadezi, se materializeaza.Si daca ajungi prin zona ,anunti,nu poti sti niciodata.
    Nu stiam ca usturoiul pus in ghiveci revigoreaza planta,o sa aplic si eu metoda asta.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțam fain că m-ai iertat! :)
      A fost o sesiune grea. Parcă mai grea ca prima. Dar nu mă mai laud cu notele, observi? Deși aș putea! :))
      Promiți tu că se materializează? Oioioi, ce bine-ar fi! Nu mă supăr nici dacă ajung prin părțile tale, deși-i cam friguț. Îmi iau o vestă în spate. :))
      Te pup!

      Delete
  3. Chiar frig,dar vara asta a fost plangacioasa tare,friguroasa de zici ca suntem in octombrie,cu ploi si vant rece,rece,de nu mai stim de tinuta de vara,de cochetareala nici urma.Dar nu le poti avea chiar pe toate(convingere limitatoare,ori o lozinca auzita prea des ? ):P.
    P.S.Am vorbit serios,pana la urma tu ai mai plecat,nu e nimic exclus.
    Fii increzatoare si mai da cate un semn de viata!



    ReplyDelete
    Replies
    1. La noi maine-i cod rosu de canicula!
      Sa nu dau eu semne de viata? :))

      Delete