Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Thursday 16 June 2011

Hanorac alb din "Garofiţă"

        Aşa cum plănuisem, am tricotat un hanorac alb pentru Alle a mea dragă şi scumpă, unul pufos şi moale ca de pluş numai bun de purtat dimineaţa la răsăritul soarelui pe plajă (Doamne ajută!).
       A fost o plăcere să-l tricotez, lucrul la el a mers ca pe apă, am optat pentru jerse, simplu, pentru că e firul de efect şi nu avea nici un rost să mă mai complic.
      În postarea următoare, cu ajutorul fotografiilor, voi prezenta pas-cu-pas realizarea acestui hanorac şi de asemenea voi explica metoda care-mi place cel mai mult de asamblare a umerilor plus cât de utilă este folosirea unui fir auxiliar (waste yarn, again) la înmulţiri, asamblări, încheieri şi câte şi mai câte...
Modul de realizare al acestui hanorac il gasiti aici.

Se incheie cu şase nasturi. Nu i-am făcut buzunare.


aşa arată încheiat

mai de aproape...
       Îmi place cum se îmbină în faţă gluga. Am făcut pe banda de la glugă şi două orificii pentru şnur dar până la urmă n-am mai pus nici un şnur pentru că arată foarte bine fără. Dacă ieşea gluga mai "lălâie" îi puneam un şnur cu siguranţă.

     Aşa arată gluga. Tivul acela dublu îi conferă ţinută. La început credeam că l-am făcut prea lat şi nu o să arate bine dar acum îmi place.







  
       O seară de vară în parc, alături de oamenii -şi animăluţul-pe care îi iubesc cel mai mult pe lumea asta şi care mă iubesc, care dau sens vieţii mele, să stăm pe bancă şi să crănţănim seminţe de floarea soarelui (nu, noi nu aruncam cojile pe jos) fiecare cu gândurile lui, în pace. Ce aş putea să-mi doresc mai mult?
      Numai bine vă doresc! S-aveţi pace!
ell@

2 comments :