Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Sunday, 30 June 2013

Bluză Croşetată Roşie din bumbac

După cum v-am spus, urmează trei bluze croşetate din bumbac în culori diferite. Până acum am avut baftă de foarte mult lila. Mult, mult lila! Acuma am dat-o pe alte culori şi mă bucur.
Prima este roşie. Îmbrăcată te duce cu gândul la o ie, din cauza croiului.Acesta este bustul despre care vorbeam tot într-o postare trecută. Noua achiziţie.
Am botezat-o "Artista". Aşa mi s-a părut mie amuzant. Artista îi va ţine locul lui Alex. Astăzi a fost prima ei şedinţă foto. A fost foarte plictisitor cu ea... Nu se mişcă, nu se strâmbă, nu râde, nu se prosteşte... Cum o pun, aşa stă! Poate cu timpul o sa fie mai bine... :D
Sper să apar repede repejor şi cu celelalte două bluze.
Săptămâna asta nu prea am avut spor pentru că: vremea a fost mohorâtă, Bertha bolnăvioară, Chelsie are şi ea nişte probleme, D a tuşit, apoi e bacul...
By the way, să ne ţineţi pumnii. Mâine avem proba scrisă la română... Măicuuuliţăăăă, copilul meu dă bacu'?? Serios?? Da' nu ieri parcă începeam clasa I-a ?! :))


O să vă ţin la curent cu mersul lucrurilor...
Vă îmbrăţişez cu drag! Pe bune!

ella-ella-e-e
(sper că ştiţi că Rihanna mie şi despre mine cântă. Treaba cu umbrella e vrăjeală..)

6 comments :

  1. Foarte frumoasa bluza! Cat despre bac... eu cred ca astia din invatamant sunt de vina, au inceput sa oblige bebelusii sa dea examene :)

    ReplyDelete
  2. Absolut minunată!
    Succes la bac!
    Sănătate!Pupici!

    ReplyDelete