Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Saturday, 8 June 2013

Costumaş Croşetat, Super-delicat, "Spanish Girl" ;;)

Poate v-aţi întrebat unde am fost atâta amar de vreme, poate nu. :P
Ei bine, m-am gândit deseori la bloguşorul meu, mi-au trecut mii şi milioane de gânduri bune de împărtăşit prin cap, zic eu, dar cu timpul am stat tare prost.
Am vrut să vă arăt cum ne-am pupat noi sub "Poarta Sărutului" în Târgu Jiu duminica trecută dar nici de asta n-am avut timp.
În schimb astăzi mă simt de parcă aş fi luat vacanţa! Am terminat o comandă la care a fost mai mult de muncă si de care, sinceră să fiu, m-am cam temut puţin pentru că îmi doream foarte, foarte tare ca totul să iasă foarte bine şi frumos. Tot timpul îmi doresc asta, din tot sufletul, dar acum am avut emotii mai mari pentru că e pentru export.
Eu zic că am reuşit. Amu să vedem ce mi-ţi spune voi.
L-aş fi terminat mai repede dacă nu s-ar fi întâmplat o... întâmplare absolut întâmplătoare :D.
Am început cu fusta. Aproape o terminasem când am observat că, aşa cam de un lat de palmă, nuanţa firului era diferită de restul fustei. Acelaşi tip de bumbac, acelaşi cod de culoare şi totuşi 2 nuanţe diferite. Diferenţă mare...
Am tras tare cu cardiganul ca să pot face încă o fustă. M-a ajutat Dumnezeu şi am reuşit!  Uite aşa s-a ales Alex a mea cu o fustă croşetată!
Deci, comanda constă într-un costumaş integral croşetat, compus dintr-o fustă şi un cardigan.
Fusta este mai scurtuţă. Are jupă iar în lateral se încheie cu un rând de năsturei. Acum când scriu îmi dau seama că n-am făcut nici o fotografie în detaliu a fustei iar ea este împachetată deja, gata pentru a fi expediată luni.
Cardiganul este mai lunguţ, se leagă în talie cu un şnur croşetat, are mânecuţe trei-sfert, lărguţe, lejere, perfecte pentru zilele călduroase de vară. Dacă stau şi mă gândesc, merge bine şi peste "ceva" atunci când e mai rece afară.


 
Jupa am făcut-o pe elastic şi nu am cusut-o de fustă cum am făcut la alte fuste, pentru ca să poată fi schimbată cu uşurinţă.


Ca un mic cadou, am croşetat şi o bentiţă asortată, încheiată cu un năsturel.
Să-mi ţineţi pumnii să mai adaug o clientă mulţumită şi fericită pe lista mea!

În încheiere, nu vreau decât să vă doresc o duminică minunată petrecută alături de oameni buni, sinceri şi iubitori.

Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag,
ella


2 comments :

 1. Complimenti, un vestito bellissimo!!!
  Ti auguro un buon fine settimana
  Bye, bye Elli

  ReplyDelete
 2. Thank you very, very much, Elli!
  I also wish you a beautiful Sunday!
  ella :)

  ReplyDelete