Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Wednesday 11 June 2014

Top Lila, tricotat din vâscoză şi lurex

Chiar n-am mai avut răbdare, şi mi-am făcut timp - cu forţa!- şi am probat firul acela mai elegăntuţ de care vă povesteam.
Sper să vă placă ce a ieşit!



Topul este tricotat din fir de vâscoză cu lurex. Nu este moale şi pufos, este puţin "băţos", are ţinută, ceea ce e foarte bine, pentru că nu se mulează pe colăcei. :D
La mânecuţe i-am croşetat nişte colţişori mărunţi, iar pe umăr i-am cusut un mac (?!) alb. Macul l-am croşetat din mătase albă, l-am decorat cu perluţe, toate astea în timpul ultimei ediţii MasterChef. Uai, ce m-am bucurat că a câştigat fătuca aia!!!
Revenind la ale noastre, sper că vă place topul meu. Poate fi al tău, că e de vânzare. ;)


✪Aici îl puteţi comanda, sau prin ✪e-mail.

 

Sunt foarte-foarte încântată de floare, pentru că n-am mai croşetat modelul ăsta până acum, şi-mi place tare mult cum a ieşit. Mi-am dat seama că-mi place să lucrez cu mătase, deşi e puţin mai pretenţioasă. 

 

Dimensiuni:
Bust 96 cm (neântins)
Lungime 57cm

Acum o să vreau să încerc nişte bumbac, fir cu care am mai lucrat, dar nu modelul care urmează să-l fac acum, altul. Sper că va ieşi ceva frumos, fix cum arată la mine în cap când închid ochii.
Apoi tare mult îmi doresc să fac nişte bluze din mătase. Mătasea aia moale, alunecoasă şi lucioasă. By the way, ştiţi vreun de unde poate fi cumpărată la un preţ bun?
Şi mai am nişte bumbăcuţ roz cu ceva inserţii lucioase prin el, special pentru bebeluşi, tare frumos, din care vreau să fac un costum de bebe. Problema e că vreau să-l fac "de model" şi nu ştiu cam ce mărime să-l fac, pentru că parcă văd că o să-i placă cuiva, dar va dori o cu totul altă mărime, iar alt fir din acela n-am şi nici n-am de unde să mai iau.
Cred că o să-l fac, totuşi, pentru 0-3 luni. 
Păi, cam atât...

Vă pup cu drag,
Ella

2 comments :