Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Thursday 13 November 2014

Fularel

In seara asta viaţa este chiar frumoasă: ascult Coldplay, una din trupele mele preferate, mănânc ciocolată amăruie - cum îi ziceam când eram copil, adică din'aia cu multă cacao, la telefon vorbesc cu D, pe feisbuc vorbesc cu Alex, despre viaţa ei şi viaţa mea, şi mai vorbesc şi cu o vecină despre indexul la curent.
Acum că am încheiat toate conversaţiile, m-am gândit să vin să vorbesc şi cu voi, şi ca pretext, o să vă arăt un fulărel tricotat zilele astea, din alpaca.
Culorile sunt mai drăguţe în realitate, însă pozele sunt făcute la lumina becului (total greşit!) aşa că nu cred că o să vă placă prea mult.


 Fulărelul fiind prezentat, ia să vă mai arăt nişte poze din ciclul "Oare unde sunt?" :))

Deci, oamenii ăştia de pe aici au nişte case foooaaarte drăguţe, foarte dichisite, nişte peluze impecabile, decoraţii, plante ornamentale şi tot ce vrei. Întrebarea mea e: cine să le admire? Înafară de mine, bine-nţeles! Pentru că nu prea văd oameni pe stradă. Sunt maşini. Circulă cu maşini, iar restul cred că sunt online, altă explicaţie nu am.
Casele nu le-am putut poza aşa cum mi-ar fi plăcut, de frică ca nu cumva să iasă careva şi să ţipe la mine... Eram în primele zile şi eram o lecuţă mai speriată. Acum c-am mai prins curaj, sper să am curând ocazia să mai plec la pozat, mai ales că am descoperit unele şi mai şi!
Aşa că, deocamdată, cam slăbuţe poze.
Totuşi...

poză strâmbă, de om speriat... :))

 

 

Tot cerul albastru, iarba verde şi razele soarelui sunt mai frumoase decât orice construcţie!
Nu seamănă cu "acasă", pentru că acasă la mine sunt munţi, dar sunt sigură că seamănă cu "acasa" cuiva din România. De undeva, de la câmpie, poate...


Vă pup cu drag, şi vă dau şi un link cu muzica ce-mi place, ce-am ascultat eu în seara asta: Coldplay.
Domnul să fie cu noi, cu toţi!
Ella :)



12 comments :

  1. ba imi place fularelul. ti-ai luat lana de acolo? si gasit mercerii? cum e oraselul?
    din poze n-am cum sa-mi dau seama unde esti, ca se pare ca pe acolo n-am trecut, dar dupa cat de dichisite sunt casele, cred ca esti intr-un orasel dintr-o tara bogata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Cristina, lana e cumparata de aici. Ce preturi!!! Am cumparat si pentru mine, pentru niste manusi. Am dat 5 euro pe 100g de amestec 70%lana si 30%acril sau ceva de genul.
      Offf, de ce nu mi-oi fi luat eu un sac de fire cu mine? Sau macar o sacosa... Sau macar 1kg. :D
      Cristinaaaa, ce amuzanta esti!! Doar tu stii unde sunt! :)))

      Delete
    2. pai da, stiam, dar nu puteam sa zic :)

      Delete
  2. Fain fularul,in culori tomnatice.
    Frumoase locuri,nu jucarie.Si ce frumos si-au decorat ferestrele.Foarte frumos!
    Dar nu imi pot da seama pe unde esti,unde esti ?Croatia?Cehia?Daca nici acum n-am nimerit-o,mai fac o incercare,doar una.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea Mikaela,
      Ma bucur ca-ti place fularelul.
      Eeeeiii, asa usor te dai batuta? Doar trei incercari? :D
      Nope, nu Croatia, nu Cehia!
      Te imbratisez cu drag! Si te pup! :*

      Delete
  3. Ma bucur ca ai revenit, mi-a fost dor de blogul tau. Te admir ca ai avut curajul sa incerci ceva nou, sper din tot sufletul sa-ti mearga bine.
    Am vazut fularelul si imi place tare. Cum de nu ai luat fire cu tine? Dar poate e mai bine asa, ne vei incanta cu ceva diferit de ce gasim la noi. Abia astept mai multe poze, mie imi pare ca esti prin Germania sau Olanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Valentina!
      Nu stiu cat a fost curaj, cat nebunie si cat disperare. Cate un pic din fiecare. :D
      N-am luat fire cu mine pentru ca am venit aici sa "prestez" alt fel de servicii, dar acum imi pare rau, puteam sa iau macar niste bumbac, ca tot imi doresc o bluza crosetata si n-am mai apucat sa-mi fac.
      In privinta locatiei, ai ghicit! :))
      Te imbratisez!

      Delete
  4. Fularelul este și frumos și vesel, e perfect!
    În primul moment am fost tentata sa zic Anglia dar parca prea e vreme frumoasa în toate pozele... Nu, e Germania! E, e, e?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ina,
      Ghicişi!
      Deutschland it is! :D
      Te pup!

      Delete
  5. Ha, ha, ha, ce tare sunt. Hai cam m-am veselit! Te îmbrățișez, draga Ella!

    ReplyDelete
  6. N-am nimerit-o,dar sa stii ca m-am gandit si la Germania,insa e mai spre mine,pai in poza iarba e verde,ma gandeam si eu ca in Germania la vremea asta pomii sunt desfrunziti deja.Ela,aici la mine toamna a venit deja de la jumatatea lui august.La tine acolo e frumos,toamna aici este iarna pentru noi.Deja am uitat de covorul de frunze ruginii....
    Cu bine,bucura-te de experienta aceasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aici e frumos si suspect de cald pentru perioada asta a anului. Pomii inca au frunze (galbene, dar au), si sper sa mai apuc sa le mai fac niste poze pana nu "chelesc" de tot. Iarba e verde, si nu numai ca e verde, dar sunt margaretute din acelea mici-mici prin iarba. Sigur altfel le zice, nu margaretute...
      Si am vazut si floricele din acelea galbene, care seamana cu papadiile...
      Cineva zicea ca a vazut saptamanile trecute un camp de papadii, pentru ca era iarba sadita recent, pentru a servi ca hrana animalelor (vitelor) peste iarna. Oricum, e o toamna foarte frumoasa!

      Delete