Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Tuesday 5 July 2011

Altă pernuţă jumate croşetată- jumate tricotată


          Altă pernuţă… De data asta una cu o formă ciudăţică. E lungă-lungă-luuungăăă. E bună că încap două capete pe ea. Avea şi asta o faţă, la care nu Chelsie i-a făcut felul dar care nu avea butoniere sau fermoar sau orice altceva şi ori de câte ori o spălam trebuia să o descos şi apoi să o cos la loc la unul din capete. Acum stau şi mă întreb la modul cel mai serios, pentru că până acum nici prin cap nu mi-a trecut, de ce nu i-oi fi făcut eu nişte butoniere în atâta amar de vreme? E unul din lucrurile alea mărunte pentru care trebuie să treacă zece ani ca să le faci ca apoi să spui: “oops, ce simplu, ieftin si rapid a fost! De ce oi fi amânat atâta timp să o fac?” Cred că...

Asta este perna cârnat! :))
 
          În fine, lăsând pălăvrăgeala la o parte că doar suntem oameni serioşi, trebuia oricum să-i croşetez o faţă nouă ca să fie în ton cu restul pernelor. A fost ceva de lucru fiind aşa mare, de-asta o să înţelegeţi de ce dosul l-am tricotat pur şi simplu la maşina de tricotat, fără alte înflorituri. 

ăsta-i dosul
 
I-am cusut trei năsturei care mi-au rămas de la hanoracul lui Alle şi care se asortează foarte bine.




          Sunt bucuroasă să vă anunţ că pernuţa a ajuns cu bine la destinaţie, adică patul lui Alle, a fost bine primită de celelalte articole croşetate, s-a acomodat şi se simte excelent. Crazy? Hmm… might be. ;))

împreună cu suratele :D

         Mă aşteaptă multe alte gheme de aţă mari şi mici, roşii şi galbene şi mă gândesc să fac o serie de pernuţe asortate, super decorate, dar asta se va întâmpla doar în august. Abea aştept! 




         Dumnezeu să vă ocrotească pe toţi, pe absolut toţi şi s-aveţi pace!
ell@



2 comments :

  1. Cred că este o idee foarte bună pentru a tricot o parte şi croşetate celelalte. Apoi, aveţi două "bune" părţi pentru a amortiza dumneavoastră.
    Culori foarte frumos şi asieta croşetat este foarte draguta.

    ReplyDelete
  2. Thank you very much! I'm glad you like it.

    ReplyDelete