Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Wednesday 20 July 2011

Hanorac alb cu glugă - maşina de tricotat



          Acest hanorac este al MEU dar când văd cât de bine îi vine lui Alle, îmi vine să-l donez dar... nuuuu! În fond şi la urma urmei ăsta e hanoracul programat să-l port EU la malul mării seara sau dimineaţa devreme la răsărit, dacă om fi în stare să ne trezim... ;))


drop shoulder, round  deep neck, shaped hood, zero pockets although i love pockets...
            Întotdeauna facem multe poze ca să avem de unde alege şi pentru că ne amuzăm când le facem dar ca întotdeauna mi-e greu să aleg doar două- trei, aşa că va fi din nou o postare plină de poze :D

draga mea


gluga

Cum atât de des mi se întâmplă, nu mi-a ajuns aţa, aşa că jumătate din glugă e făcută cu alt fir. Interesant, nu? :P


back side





manşeta: patent 1x1; la fel şi benzile pentru nasturi şi butoniere



        E un hanorac simplu, tricotat pe maşina de tricotat, cu umăr căzut, răscroiala gâtului puţin mai adâncă pentru că nu-mi place să mă strângă de gât, mâneca e conică cu manşetă de lăţime medie.Gluga înainte de coasere are forma unui "T" întors- cu prima ocazie vreau să fac un tutorial pentru glugă. Încă o dovadă că exerciţiul e mama învăţăturii este aceea că cu cât fac mai multe jachete cu nasturi cu atât mai bine îmi ies benzile frontale. Îmi plac buzunarele dar nu-mi place să le fac. Mi se pare prea complicat dar trebuie să încep să fac şi aşa ceva. În linii mari cam asta ar fi. Pentru detalii, aştept întrebări.

mă incape şi pe mine. hihi!
          Vă doresc numai bine!
ell@

2 comments :