Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Friday 29 July 2011

Seaside Vacation

          Seaside and a little bit more.

 
          În concediul ăsta pentru orice eventualitate mi-am luat vreo 2 croşete cu mine (altele 3 le-am cumpărat pe traseu). Mă gândeam că ajung şi pe la ţară unde e bine să ai la tine ceva aţă de înodat ca să treacă cumva ziua şi chiar şi pe plajă uneori e mai amuzant dacă ai ocupaţie. Mi-am luat şi nişte cărţi cu mine dar cum le-am dus aşa le-am adus, adică necitite. :D 
        Ajunşi în Eforie, spre marea mea uimire, încântare, fericire, am constatat că la doi paşi de gazda noastră se afla o mercerie super bine aprovizionată. Îmi curgeau ochii pe vitrină ori de câte ori treceam pe acolo (adică în fiecare zi, de câteva ori pe zi). Nu m-am abţinut, nici măcar n-am încercat, şi mi-am cumpărat nişte bumbac Catania de la Coats şi nişte Red Heart Super Soft şi nişte nasturi şi şi şi... haha!


          De Catania m-am îndrăgostit instantaneu şi m-am apucat de făcut o geantă: câte o pătrăţică azi, câte o pătrăţică mâine, câte o pătrăţică pe plajă câte una la amiază în curte pe bancă...  








          Ce-mi pare rău e că n-am adus acasă o găleată de nisip ca să îmi mai pot poza creaţiile că tare bine mai arată pe nisip. :D Sau poate doar m-am săturat eu de pozat pe verdeaţă şi de asta-mi place nisipul atât de mult? Poate...  Da' mi-am adus scoici. 




toată's numai un zâmbet! hihi!

       N-am terminat gentuţa în concediu, nici nu m-am omorât s-o termin dar presimt că o să iasă o minunăţie de geantă. Măcar pentru faptul că s-a plimbat prin toată ţara şi tot e specială! 
Până una-alta  încă mai simt gustul sărat al mării pe buze, mai aud vuietul valurilor la răsăritul soarelui, deja mi-e dor şi deja mă gândesc pe unde am putea s-o mai tăiem măcar o zi sau două. 

Alex

S-aveţi pace! (dacă vreţi, numa')
ell@

2 comments :

  1. HI,hi, pai cum sa stai tu degeaba!! Superba poza cu Alex! M-ai innebunit cu ce ai pe-aici!!!!Ivona

    ReplyDelete
  2. Multumesc, draga Ivona! ;)

    ReplyDelete