Psalmul 118:24

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!
Psalmul 118:24

Sunday 12 March 2017

Lubeniță, pepene, dragi mi-s mie fetele!

Pe asta cu „lubeniță, pepene, dragi mi-s mie fetele!” o știu de la bunica. 😊
Încă nu m-am plictisit de mărgele. Nici vorbă! Nici pe de parte! Dimineața mă trezesc mult mai devreme, ca înainte de a pleca de acasă să am o oră sau macar o jumătate de oră și pentru croșetat mărgele.
Am iarăși de montat închizători, dar aștept să-mi sosească cleștișorul cu vârf rotund despre a cărui existență nici n-am avut habar până de curând, dar care cred că o să-mi ușureze mult munca. Adică, serios, e cam greu să faci bucle rotunde cu un clește pătrat!
Daaar, ca să vă stârnesc curiozitatea, vă voi arăta o bucățică din ceva ce-mi place mult, mult, muuult de tot! Și acum veți înțelege și titlul postării. 😋

 

Poza e făcută cu telefonul, deci nu e mare lucru de capul ei. Scuze pentru asta.
 Eeeei? Vă place „lebenița” mea?

 

Începusem să lucrez colierul din dreapta, care o să fie o frumusețe, dar eram tot cu gândul la brățara- lubeniță, așa că am pus în așteptare colierul alb cu roz și am început brățara. Mă simt ca și cum aș fi mâncat desertul înaintea felului principal. :)) 


Astea-s niște flori primite de 8 martie care-mi înveselesc viața zilele astea.
Cam atât!
Să avem o săptămână bună, liniștită, productivă și neapărat veselă!
Vă pup cu drag!


4 comments :

  1. Super tare lubenita 😊 , de cand ti-am văzut prima postare despre colierele crosetate cu margelute , ma tot gandesc la cata migală trebuie sa fie ca sa aranjezi matgelutele individual pe ata si sa le sti si ordinea ca sa iasa asa un model . . . . .mult spor sa ai in toate proiectele .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult de tot! Ma bucur ca iti place lubenita. 😊

      Delete